Лидерът в туризма ORIENT 99 празнува 25-годишния си юбилей със звездно парти

//Лидерът в туризма ORIENT 99 празнува 25-годишния си юбилей със звездно парти

Лидерът в туризма ORIENT 99 празнува 25-годишния си юбилей със звездно парти

С грандиозно бляскаво парти в столичния 5* хотел “Маринела” бе отбелазян 25-годишният юбилей на “Ориент 99” – тур-операторът, който се наложи като безспорен лидер на пазара и един от символите на целият бранш въобще!

Основателката на компанията Нели Петрова, заедно със съпругът си Петър Петров посрещаха повече от час стотиците си гости – партньори, колеги и приятели, като букетите и поздравленията бяха достойни за мащабът на събитието.

Решени в стилно черно, домакините искряха на елегентното събитие, на което си даде среща целият елит на травел сектора, доказвайки, че професионализмът и уважението към най-добрите сред тях  наистина се цени, въпреки силната конкуренция.

С музикалните изпълнения на Артур Надосян и Сандра, стартира пранзичната вечер, водена перфектно на два езика от популярния млад комик и илюзионист Венсан Петров. Изисканата гала-вечеря бе повече от впечатляваща, създавайки високо настроение на гостите от няколко държави.

Нели Петрова благодари за подкрепата през всички тези 25 години, като отбеляза и ковид-кризата, която буквално разтърси и пренареди целия отрасъл в световен мащаб. Тя с гордост сподели, че “Ориент 99” не само я превъзмогна, но дори през изминалата 2022 г. отчита рекордни резултати, надхвърлящи суперуспешната 2019 г. Заявката за 2023 е повече от оптимистична, и компанията записва активно хилядите си клиенти за предстоящите празници и  летен сезон.

Поанта в празничната програма на галата бяха изпълненията на Starboy AYVON, или иначе казано Иван Петров – по-големият син на домакините, който предизвкика сеназция с невижданото за страната ни грандиозно илюзионно и музикално шоу в Музикалният театър, което може да съпечрничи единствено на зрелищните мега-продукции в Лас Вегас – Меката на това изкуство! Спектаклите от началото на годината бяха разпордадени напълно,а публиката, както в театъра, така и тук остана екзалтирана и удивена от майсторстовото и фантазията на младата звезда.

Честит юбилей, приятели!

www.orient99.com 

 

Снимки: Travel Magazine

By |2024-03-09T16:10:15+03:00February 21st, 2023|Events|0 Comments