Туроператорът Apollo с треска за круизи

//Туроператорът Apollo с треска за круизи

Туроператорът Apollo с треска за круизи

Водещият туроператор Apollo, представи в няколко събития своите програми за речни и морски круизи, като точната цифра на предлаганите програми е 53 круиза за 2024 г.

Основаната от Павлина Илиева и Калина Тодорова преди 23 г. компания, отдавна е наложена в сектора и е предпочитан партньор и доверен туроператор в избора на качествени круизни пътешествия.

На елегантната презентация в столичния петзвезден хотел Сенс, дамите разказаха за началото на бизнеса си, както и за любовта си към пътешествията по вода, датирали през 2010 г. от речен круиз, за да се превърне в голямата им любов и в тяхна запазена марка. Голям подем в този род пътувания Apollo отбелязава в постпандемичната 2022 г. и досега интересът към вълнуващи приклчения сред клиентите остава много голям. За да отговори на нуждите, туроператорът предлага богат каталог от круизи, за всеки тип бюджет или предпочитана дестинация. Изобилието от варианти наистина смайва, и дилемата остава почти неразрешима.

Павлина Илиева и Калина Тодорова детайлно разказаха за преимуществата и особеностите във всеки тип круиз, както и различните опции, с които партньорските травел агенции, разботещи с Apollo да дадат максимално точна и полезна информация на своите клиенти, при избор на крузи и неговите специфики.

Близо 40 % от местата на круизите до Април следващата година вече са резервирани, каза Тодорова. Туроператорът предлага пакет, в който влиза круиз, самолетен билет с гарантирани места, водач и медицинска застраховка с „Евроинс“, която покрива Ковид. Освен това включва задължително и една нощувка преди качването на борда с цел сигурност, ако авиокомпания отмени полет в последния момент. „По този начин си гарантираме, че няма да изпуснем кораба“, подчерта другият управител Павлина Илиева.

Туристите пък са доволни, защото получават още една екскурзия бонус из града, в който ще се спи. Останалите екскурзии при спирането на пристанищата не са задължителни, а само който си плати за тях. Туристите могат и сами да слизат и да се разхождат из дестинациите. Важно е обаче да знаят, че трябва да се върнат на борда на кораба преди часа на тръгване, защото не се изчаква никой, обясни Калина Тодорова.

Самите Павлина и Калина много често пътуват с някои от групите. Такива случаи имаха през тази година, понеже някои групи достигаха  140 човека. „Круизите са голям хит сред българите и очакваме още по-голям интерес следващата година“, каза Павлина Илиева. Тя дори обяви, че и много възрастни българи са пътували през тази година. В една от групите имахме мъж на 90 години и две дами на по 83 и 86 години. Те посетиха места, които не са успели да видят през живота си, и бяха много доволни, подчерта тя.

Илиева сподели, че речните крузи също остават много търсени и не са само сред възрастните хора. Корабите обикновено са на по 2 етажа, а в Египет и на 3 етажа. В тях има буквално всичко – бар, изискани ресторанти, музиканти, всички каюти са с прозорец, на последния етаж има слънчева палуба. Някои кораби разполагат с басейни, като през лятото покрай тях са разположени шезлонги.

А морските кораби направо изумяват гостите с мащабите си, ралините видове настаняване, безброй ресторанти и барове, казино, бутици, спа-център, театри, фитнес, поликлиника, избор от екскурзии, водени от екипа на Аполо – въображението е малко за онова, което ви очаква по вода с луксозните речни и моркси кораби, от каталога на туроператорът Аполо!

Програмите на Аполо може да намерите тук: www.cruisesapollo.com

 

 

By |2023-10-17T17:51:29+02:00October 17th, 2023|Places & events|0 Comments