Radisson Blu Resort Maldives – когато мечтите се сбъдват

//Radisson Blu Resort Maldives – когато мечтите се сбъдват

Radisson Blu Resort Maldives – когато мечтите се сбъдват

Със съдействието на: Trans Malidvian Airways

Потопете се в най-новата ера на тропически стил и изтънченост в Индийския океан. Radisson Blu Resort Maldives е разположен в атола Alifu Dhaalu и е на 30 минути трансфер от международно летище Velaana. Този впечатляващ луксозен 5-звезден курорт разполага с експертен персонал, който ще организира транспорта ви, за да можете лесно да стигнете до хотела на острова. По време на посещението си, потопете се в смесица от идилична атмосфера и изключителни удобства и комфорт, за да създадете красиви и незабравими спомени.

 

Освен това  тук може да се насладите на множество дейности. Това включва гмуркане с шнорхел от световна класа и гмуркане, заедно с някои от най -добрите места за наблюдение на китови акули . Можете да посетите местни острови като Dhigurah, Maamigili или да се насладите на центъра за гмуркане и водни спортове на Radisson Blu.

Споделете любими спомени и се насладете на напитка в комфорта на частния басейн на вашата вили, докато гледате към кораловите рифове. Освен това, вашите вкусове ще бъдат задоволени с незабравими нощи в луксозни ресторанти, които предлагат както местна, така и световна кухня.

Blu Spa предлага подмладяващи масажи или се насладете на освежаваща йога сесия на ръба на водата. Фитнес центърът и уелнес дейности варират от йога до водни спортове.

Radisson Blu има правила, според които деца под 12-годишна възраст остават безплатно!

Малдивите са дестинация, която просто блести с романтика. За двойките какво по-примамливо от това да избягат от външния свят и да се отпуснат на частен остров, целунати от слънцето и благословени с приятни занимания? Това е свят на чудеса, където блажените дни на плажа се превръщат в красиви нощи под звездите. За да оцените напълно времето си в рая обаче, е важно да планирате дните си.

Radisson Blu Resort Maldives представя множество дейности, които могат да бъдат организирани предварително, за да можете наистина да впечатлите партньора си.

Ето нашето предложение за най-добрия романтичен маршрут…

ДЕН 1  – Изследване на острова

Споделянето на нови открития е едно от най-романтичните преживявания, които една двойка може да има. Отпуснете се на уединения плаж на западния бряг на острова и гмуркайте с шнорхел сред невероятна гама от тропически риби. Центърът за гмуркане и водни спортове на курорта ще осигури цялото оборудване. След това научете заедно ново умение; много водни спортове могат да се ползват безплатно, а начинаещите могат да изберат и платени курсове.

ДЕН 2  – Природа и приключения

За да създадат незабравими моменти, гостите могат да се впуснат на водолазна екскурзия. В зависимост от сезона, водолазите могат да се насладят на близки срещи с емблематични същества като акули, лъчи и костенурки. За вдъхновяващо изживяване двойките могат да предприемат обиколка с лодка, за да видят китови акули, които се наблюдават целогодишно в атола Alifu Dhaalu.

ДЕН 3  – Релаксация и подмладяване

Започнете деня в спокойно състояние на ума с безплатен сутрешен клас по йога в павилиона с изглед към океана. Следобед накарайте ендорфините да се развихрят с игра на спортното игрище, след което резервирайте успокояващ масаж за двойка в Blu Spa.

Седем впечатлващи заведения за хранене в Radisson Blu Resort Maldives предлагат  свежи епикурейски приключения  всеки ден от престоя ви. Но когато слънцето залезе, има малко по-романтични места от Ханхаара Фуши, съседното островче, предназначено само за възрастни, където двойките могат да се насладят на прекрасна вечеря с морски дарове в Crusoe’s Bar, преди да се сгушат, за да гледат филм край Индийския океан.


След това всичко, което остава, е да се оттеглите във вашата спираща дъха вила на брега или над водата. Перфектният завършек на перфектния ден. Започнете да планирате своето романтично бягство в  Radisson Blu Resort Maldives .

Двойките могат да бъдат спокойни, че Radisson Blu Resort Maldives прилага строги стандарти за здраве и безопасност, в съответствие с 20-степенния протокол за безопасност на Radisson Hotel Group, който е разработен в партньорство със SGS, водещата компания за инспекции и сертифициране в света.

Radisson Blu Resort Maldives

Huruelhi Island, South Ari Atoll, Maldives

T: +960 668 1818

info.maldives@radisson.com

By |2022-08-14T19:25:53+03:00March 31st, 2022|Best hotels|0 Comments