Hyatt открива 4 нови хотелски комплекса в Обзор, Слънчев бряг и Правец

//Hyatt открива 4 нови хотелски комплекса в Обзор, Слънчев бряг и Правец

Hyatt открива 4 нови хотелски комплекса в Обзор, Слънчев бряг и Правец

Американската хотелиерска компания “Хаят” (Hyatt Hotels Corporation) обяви откриването на четири български хотелски комплекса.

Това са Secrets Sunny Beach Resort & Spa, Dreams Sunny Beach Resort & Spa, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay, с което Inclusive Collection, част от World of Hyatt, навлиза в трета европейска държава, допълвайки вече съществуващото присъствие на ол-инклузив брандовете на “Хаят” в Испания и Гърция, съобщиха от компанията.

Всеки един от четирите хотела вече приема резервации чрез каналите на “Хаят”, а членовете на програмата за лоялност World of Hyatt могат да печелят и използват своите точки в новите български обекти. “С откриването на четирите нови хотелски комплекса в Обзор и Слънчев бряг, ние се ангажираме да въведем нашия най-добър в класа си ол-инклузив модел в България”, казва Хавиер Кол (Javier Coll), президент, глобално бизнес развитие и иновации, Inclusive Collection, “Хаят”. “Това разширяване е доказателство за нашето целенасочено разрастване в цяла Европа и очакваме с нетърпение крайбрежните курорти да посрещнат своите гости в новооткритите Secrets, Dreams, Alua и AluaSun за едно незабравимо преживяване”, допълва той.

Разположен само на няколко крачки от бреговата линия на Слънчев бряг, най-големия курортен град в България, предназначеният само за възрастни Secrets Sunny Beach Resort & Spa се намира в непосредствена близост до семейния Dreams Sunny Beach Resort & Spa и разполага с 335 стаи за гости и апартаменти с изглед към морето, с Preferred Club опции. Хотелският комплекс предлага три инфинити басейна, един открит басейн с воден бар, до който може да се стигне с плуване, закрит басейн, джакузи, спа център с пълно обслужване, шест ресторанта и четири бара. Дейностите на територията на комплекса включват музика на живо, пилатес, йога, воден спининг и много други.

Dreams Sunny Beach Resort & Spa разполага с 597 стаи за настаняване на двойки и семейства, с Preferred Club опции, семейни апартаменти и достъп до Secrets Sunny Beach Resort & Spa за възрастни. Хотелският комплекс предлага разнообразни дейности както за възрастни, така и за деца, включително пет открити басейна, един закрит басейн, пет ресторанта, пет бара и спортни игрища.

Разположени в спокойния крайбрежен град Обзор на панорамния път, свързващ Южното и Северното Черноморие, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay предлагат директен достъп до един от най-дългите плажове в България, в непосредствена близост до градовете Варна, Бургас и Несебър. AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за гости. Хотелският комплекс разполага с открит плувен басейн със специална детска част, обширна фитнес зала, три ресторанта и три бара. Alua Helios Bay разполага с 318 стаи за гости с балкони с изглед към Черно море. Гостите могат да се възползват от удобствата на два открити басейна – детски и голям, както и на закрит басейн, който разполага с детска част, фитнес зала и спа зона. Хотелският комплекс има четири ресторанта и пет бара. И двата хотелски комплекса разполагат с Astro Club, който предлага подходящи за възрастта занимания за деца на възраст между 4 и 12 години, както и разнообразни развлечения и дейности за цялото семейство. За гостите, които търсят по-луксозно изживяване, My Favorite Club предоставя ексклузивни съоръжения и допълнителни услуги в частната зона на комплекса.

“Луксозните all-inclusive пътувания се развиват и гостите търсят по-цялостни преживявания, които предлагат последователността на доверена марка в съчетание с вълнуващи и впечатляващи дестинации. Тези нови български хотелски комплекси са олицетворение на желанията на съвременните пътешественици и на отдадеността на Inclusive Collection да посрещне нуждите на своите гости и да надмине всички техни очаквания”, казва Гонсало дел Пеон, президент, глобална търговия, Inclusive Collection, “Хаят”.

Новите крайбрежни обекти подсилват присъствието на бранда “Хаят” в България, като се присъединяват към съществуващия Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, чието откриване е планирано за по-късно тази година, посочват от компанията.

By |2023-05-20T21:24:04+03:00May 20th, 2023|Places & events|0 Comments