Grifid Vistamar Hotel, в курорта Златни пясъци, с авторитетен приз “Best Luxury Concept Hotel”

/, Covers/Grifid Vistamar Hotel, в курорта Златни пясъци, с авторитетен приз “Best Luxury Concept Hotel”

Grifid Vistamar Hotel, в курорта Златни пясъци, с авторитетен приз “Best Luxury Concept Hotel”

Модерният и луксозен 4 * + хотелски комплекс Грифид Вистамар се състои в семейно семейство на водещата българска хотелска верига Грифид Хотелс, през 2012 г. Разположен на крайбрежната алея, с превъзходно разположение на първа линия на курорта Златни пясъци, великолепният хотел предлага релаксираща атмосфера за цялото семейство.

Идеята да предложи напълно нова концепция, през 2019 година, хотелът бе реновиран изцяло – основният и а ла карт ресторанти, рецепцията, басейни и лоби, както и по-голямата част от хотелските стаи, декорирани по най-съвременен и авангарден начин. Модерна атмосфера и професионално обслужване предразполагат гостите да Грифид Вистамар за пълноценен отдих и почивка от забързаното им ежедневие.

Гостите могат да се насладят на зоните, обособени само за възрастни (Adults Only), с новите Грифид концепт стаи, които предлагат перфектен изглед към морето, Новост е и специалната дизайнерска зона на уникалния инфинити басейн, на последния етаж, отделен елегенатен бар-ресторант разположен на покрива, със спираща дъха гледка към целия курорт Златни пясъци – без аналог по Черноморието!

Привилегированата зона на плажа е с отлично местоположение и с всевъзможни възможности за забавления. Концепцията на елитната българска хотелска верига Грифид Хотелс е насочена към предлагане на по-висок стандарт и индивидуален подход при обслужването на взискателните и ценящите лукса и отличният сървиз гости.

Във връзка с епидемичната обстановка в България, домакините от Грифид Хотели са се погрижили за всеки детайл, гарантиращ сигурността на всеки гост, стъпвайки на най-високите световни стандарти! Специалистите от професионалния екип са изпълнили всички изисквания на Министерство на здравеопазването и Световната Здравна Организаия, спазвайки техните протоколи.

Потърсете и резервирайте своята прекрасна ваканция на: www.grifidhotels.com

 

By |2020-06-10T17:41:35+03:00June 10th, 2020|Awards, Covers|0 Comments