Grifid Vistamar Hotel – Очарователен микс от модерен лукс, природни елемeнти и суперобслужване в Златни пясъци

//Grifid Vistamar Hotel – Очарователен микс от модерен лукс, природни елемeнти и суперобслужване в Златни пясъци

Grifid Vistamar Hotel – Очарователен микс от модерен лукс, природни елемeнти и суперобслужване в Златни пясъци

Модерният и луксoзен 4* хотелски комплекс Грифид Вистамар се включва в семейството на водещата хотелска верига Грифид Хотели, през 2012 г. Разположен на крайбрежната алея, с превъзходно местоположение на първа линия на курорта Златни пясъци, великолепния хотел предлага релаксираща атмосфера за цялото семейство.

С идеята да предложи напълно нова концепция, през 2019 година хотелът бе реновиран изцяло – основният и а ла карт ресторанти, рецепцията, басейни и лоби, както и по-голямата част от хотелските стаи, декорирани по най-съвременен и авангарден начин. Модерна атмосфера и професионално обслужване предразполагат гостите да Грифид Вистамар за пълноценен отдих и почивка от забързаното им ежедневие.

Гостите могат да се насладят на зоните, обособени само за възрастни (Adults Only), с новите Грифид концепт стаи, които предлагат перфектен изглед към морето, Новост е и специалната дизайнерска зона на уникалния инфинити басейн, на последния етаж, отделен елегенатен бар-ресторант разположен на покрива, със спираща дъха гледка към целия курорт Златни пясъци – без аналог по Черноморието!

Привилегированата зона на плажа е с отлично местоположение и с всевъзможни възможности за забавления. Концепцията на елитната българска хотелска верига Грифид Хотелс е насочена към предлагане на по-висок стандарт и индивидуален подход при обслужването на взискателните и ценящите лукса и отличният сървиз гости.

Побързайте и резервирайте своята класна ваканция на: https://grifidhotels.com/index.php?page=vistamar_accomodation&lang=bg

By |2019-08-29T19:29:56+03:00August 27th, 2019|Places|0 Comments