Campus 90 – модерният бизнес-хотел на Варна

//Campus 90 – модерният бизнес-хотел на Варна

Campus 90 – модерният бизнес-хотел на Варна

Хотелът е отличен с престижната награда “Сграда на годината 2022”

 

Модерен, амбициозен и без аналог – така можем да определим този този перфектно завършен проект „Campus 90“ в морската ни столица. Кампус, защото е на мястото на бившите студентски общежития, давайки нов смисъл на този формат, изпълвайки го с много иновативност, въображение и практичност. А 90, защото адресът му е на възловият за Варна булевард „Цар Осовободител“ 90.

Първото което впечатлява гостите тук е мащаба. 15-етажната смарт сграда, със съвременен дизайн и почерк, фокусира веднага вниманието на всеки, с оригиналната си „пикселизриана“ фасада, отлично съвместима със съседните университески сгради, продавайки европейски и актуален вид на целия квартал, на 15 минути пешеходно от морската градина и централната част на града.  Вторият акцент тук са големите пространства, оргигиналните архитектурни и интериорни решения в стил индустриален шик, с безброй детайли в духа на попарта, с много пространство, височина  и обеми. Чувството на простор е определящо тук, на фона на малките и тесни хотели наоколо.

Само за една година, “Campus 90” бързо намери своята публика – многобройни гости от чужбина, IT специалисти, дигитални номади и приключенци, семейства с деца, предприемачи. Гостите остават впечатлени от хотелската база, като тук стаите са просторни, с прекрасни гледки към морето, езерото или града. Обазавеждането е повече от чудесно – модерен минимализъм, изчистен дизайн, отново с графити акценти, голям смарт телевизор, последно поколение суперудобни матраци, чудесно спално бельо, избор на възглавници и прекрасна баня.

Във функционално отношение сърцето на “Campus 90” е голямата “дневна”, с лоби-бар, с оригинални групи за сядане и места за закуска. Тук се организират кинопрожекции, концерти, толк-събития, а през летния сезон пространството се отваря и приобщава към обширна и озеленена тераса. Освен тук гостите и клиентите разполагат и с много други общи пространства, в които да се срещат, почиват и общуват – наземна и покривна тераса, обща стая за готвене и партита, зали за учене и работа в екип и др.

В интериора на комплекса, коридорите и хотелските стаи основна роля играят графитите на българските артисти „Arsek & Erase“.

Опредено тази сграда,  с оригиналната си концепция променя облика и имдижа на Варна, задавайки нови, високи стандарти, които допринасят за устойчивото развитие на този сектор в региона. Младежки вайб, комбиниран съв съвременни удобства за бизнес, обучение, развлечения, спорт или оранизране на събития – “Campus 90” е точният адрес! Безкомпромисно качество, висок професионализъм и творчески криейтив – дефиниция за вашето цялостно отлично преживаване във Варна!

www.campus90.com     

 

By |2023-09-21T17:02:08+02:00September 21st, 2023|Best hotels|0 Comments