About

/About
About2022-05-16T22:39:52+02:00

Travel magazine е единственото луксозно издание, което представя и препоръчва само най-добрите хотели, дестинации и туристически агенции.

Travel media е най-голямата група издания за пътуване от 10 сайтове и блогове в социалните медии с 1 900 000 абонати, които планират с нас следващата си почивка и се следват, харесват и споделят от всички пътуващи. Аудиторията наброява 4.5 млн. уникални посетители от цял свят с над 17 млн. гледания всеки месец. Луксозното сезнонно списание-каталог Travel е предназначено за корпоративен абонамент, както и клиенти на 5 § 4 звездни хотели, туристически агенции, авиокомпании, партньори и рекламодатели.

Travel media е предпочитана не само за доказани световни вериги като Кемпински, Хилтън, Best Western, както и за утвърдени европейски хотели и за реномирани курорти от различни части на света. Чрез специални проекти, представяме и актуални дестинации и курорти със съдействието на водещите туристически агенции и международни авиокомпании.

Специалната награда на Travel media – “HOTEL OF THE YEAR”, вече 7-та година се връчва със съдействието на нашите 1 900 000 абонати на най-добрите хотели, комплекси и дестинации през годината от първата корица на колекционерското издание с двуезично представяне и кампания в най-посещаваните онлайн издания.

За покани за пътувания от туристически агенции и хотели, заснемане и PR публикации: office@travellmagazine.com

Рекламна тарифа:

Рекламна страница – 2450 €

Pr страница – 3450 €

Четвърта корица/Водещо фолио – 3950 €

Публикация в 4 онлайн издания – 4450 €

За заявки за реклама и материали: office@travellmagazine.com